Vulling

Offerte aanvragen

Kussens 

Onze kussens worden vakkundig op maat gemaakt. Zie hieronder ons stappen plan voor het maken van uw kussens.

Stap 1 – Basiskussen

Het basiskussen van Re-Ri Stoffeerderij  wordt opgebouwd met een polyether of koudschuim vulling. Wij geven de voorkeur aan koudschuim vanwege de levensduur, de optimale veerkracht en de ventilatie. Dit laatste zorgt ervoor dat het kussen niet muf gaat ruiken.

Stap 2 – Comfort kussen

Voor het Comfort kussen wordt het basiskussen verrijkt met een extra laag. Deze laag kan opnieuw bestaan uit polyether of koudschuim. Deze iets zachtere laag maakt het mogelijk om rekening te houden met de rondingen van het menselijk lichaam.

Stap 3 – De Luxe kussen

Het De Luxe kussen is onze trots. Het kussen wordt volledig op maat gemaakt. Alle lichaamsvormen worden meegenomen in het kussen. Teneinde zeker te zijn van het ideale zitcomfort, krijgt u altijd gelegenheid om gedurende een week te ‘proefzitten’ op het eerste prototype. Pas als u overtuigd bent van het zitcomfort worden de kussens voor u gemaakt.

Matrassen 

De stoffeerders van Re-Ri Stoffeerderij leveren vakkundig maatwerk. Dat is zeker bij matrassen van belang, want een goede nachtrust is voor iedereen een absolute vereiste.

Voor de matrassen zelf kiezen wij in veel gevallen voor een binnenvulling van koudschuim. Dit biedt veel comfort en het heeft een optimale ventilatie. Mensen met veel spierklachten kunnen daarnaast kiezen voor een bovenlaag van Tempur. Dit materiaal vormt zich geheel naar het lichaam.

De matrassen werken wij af met gewatteerde badstof tijk. De matras hoezen hebben een rits zodat deze eenvoudig gewassen kunnen worden.

De matrassen zelf liggen op speciale pads van PVC. Hierdoor komt de matras iets vrij van de bodem. Dit zorgt voor een ideale ventilatie van het matras. Maar bovendien hebben de pads het effect van een latten bodem. Het slaapt dus heerlijk comfortabel.

Tevens leveren wij ook op maat gemaakte dekbedden, kussens en andere accessoires.

Blog op WordPress.com.