Kussens

Offerte aanvragen

Binnenkussens

3 stappen naar een bijzonder zitcomfort

Kenmerkend voor de binnen kussens is het bijzonder goede zitcomfort. Zo worden de kussens volledig op maat gemaakt. De opbouw van dit kussens bestaat uit drie stappen. Het resultaat van iedere stap kan uiteraard ook als kussens worden gebruikt. Het beste zitcomfort wordt uiteraard gerealiseerd tijdens de derde stap.

Stappenplan

Stap 1 – Basiskussen

Het basiskussen wordt opgebouwd met een polyether of koudschuim vulling. Wij geven de voorkeur aan koudschuim vanwege de levensduur, de optimale veerkracht en de ventilatie. Dit laatste zorgt ervoor dat het kussens niet muf gaat ruiken.

Stap 2 – Comfort kussen

Voor het Comfort kussen wordt het basiskussen verrijkt met een ectra laag. Deze laag kan opnieuw bestaan uit polyether of koudschuim. Deze iets zachtere laag maakt het mogelijk om rekening te houden met de rondingen van het menselijke lichaam.

Stap 3 – De luxe kussen

Het de luxe kussen is onze trots. Het kussen wordt volledig op maat gemaakt. Alle lichaamsvormen worden meegenomen in het kussen. Teneinde zeker te zijn van het ideale zitcomfort, krijgt u altijd de gelegenheid om gedurende een week te “proefzitten” op het eerste prototype. Pas als u overtuigd bent van het zitcomfort, worden de kussens voor u gemaakt.

camperkussens

Buitenkussens

Wat binnen voor kussens geldt, geldt in feite ook voor de kussens buiten: u moet er zo min mogelijk zorgen en omkijken naar hebben.Voor kussens buiten zijn er verschillende mogelijkheden:

Waterdicht

Kussens die waterdicht zijn, kunnen als het regent gewoon buiten blijven liggen. Door een speciale behandeling van het materiaal dringt het water het kussen niet binnen. Na een regenbui kunt u de kussens afdrogen en weer direct gebruiken;

Waterafstotend

Kussens die gemaakt zijn met waterafstotende stof, kunnen een klein regenbuitje hebben. Laat u deze kussens echter langdurig in de regen liggen, dan worden ze nat. Dit gaat ten koste van de levensduur;

Waterdoorlatend

Waterdoorlatende kussens kunnen zondermeer in de regen buiten blijven liggen.Jachtstoffering levert naast deze buitenkussen ook praktische hoezen die eenvoudig om de kussens gedaan kunnen worden. Deze badstof hoezen zijn ideaal tijdens het zonnebaden of het zwemmen.

Blog op WordPress.com.